AH DUMKOFUM...BEHİNDATIM BENİM....

AH DUMKOFUM...BEHİNDATIM BENİM....

İleti Zilzal » Pts Arl 07, 2009 2:19 pm

AKP NE KADAR AÇILIM DERSE DESİN,NE KADAR AÇILIRSA AÇILSIN MHP'NİN NESRİN ÜNALI AÇTIĞI KADAR AÇAMAZ,O KADAR MAHARETLİ DEĞİLLER...ZAVALLI KADIN MHP'NİN MEYDANLARDADA BAŞÖRTÜSÜNÜ ÇÖZECEĞİZ MASALINA O KADAR İNANMIŞ Kİ,MECLİSE GİRERKENKİ HALİNİ''KENDİMİ SANKİ ÇIPLAK HİSSETTİM''BU KADARDA FAZLA AÇMIYAYDINIZ DİYEREK DİLE GETİRDİ...SİZİN CEMAZİYEL EVVELİNİZ BU..AYNAYA BAKIP KONUŞMAYIN.YÜZÜNÜZÜ ÖNCE HAKKA SONRA HALKA DÖNÜN.
Kullanıcı avatarı
Zilzal
Arasıra Gelenlerden
Arasıra Gelenlerden

Biz Acildikmi :))

İleti Ekrem » Pts Arl 07, 2009 11:12 pm

Siz acildiniz sacildiniz

ya ben merak ediyorum
Üniversite kapisinda
bi yerlerini yirtarcasina okumak istiyorum ama basim kapali diye okula almiyorlar diyenler acilmadanmi okudular yoksa
basörtüylemi okula gidiyorlar...

Ha ayrica sizin bir bakaniniz cikipda basörtüsü yüzdee %1,5 problemi bizim degil dememismiydi
Acilin acilin
acilinki abd de ab de sizi iyice acilmisken yakalasinlarki isleri kolaylassin :))))

Vah benim kendini bilmez laf anlamaz Ahalim...
En son Ekrem tarafından, Pts Arl 07, 2009 11:16 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 değişiklik yapıldı.
Kullanıcı avatarı
Ekrem
Demirbaş üye
Demirbaş üye

Hak icin Halk icin ))

İleti Ekrem » Pts Arl 07, 2009 11:14 pm

Sizin aynaya bakacak yüzünüz bile yok:)))))
Sizinde illa ben meclise girecegim diyen biri vardi kapali birde onun yaltakcisi din düsmani adi neydi galiba nazli ilicakti demi
onlar nerelerde acaba ...
Kullanıcı avatarı
Ekrem
Demirbaş üye
Demirbaş üye

Eveeett

İleti Ekrem » Çar Arl 09, 2009 4:50 pm

Söylecek lafiniz kalmadi demi...

iste gercek olanlar bunlar
lafin nere gidecegini bilmeden sagdan soldan toplayip ne olduklari belli olan sahislardan kopyalayip buraya getirmenin ceremesi bu iste zilzop nikiyle yazan zat..

yazilanlari kopyalamadan önce sen bir arastir, arastirmaktan cekinmeki böyle saplanti fikirler kalmasin beyninde yoksa sende behindet ( Behindert) olabilir ve ömür boyunu onu cekmek zorunda kalabilirsin :))
Kullanıcı avatarı
Ekrem
Demirbaş üye
Demirbaş üye

Re: AH DUMKOFUM...BEHİNDATIM BENİM....

İleti cetin » Pzr Oca 03, 2010 12:43 am

zil zal her kimsen evt mhp bas örtusunu cozemedı.ama 7 yıldır da mhp nın coz dugu sekılde mıllet cocuklarını okullarına gonderıyo. her kzı cocugu peruk takarak gırıyor okullara. ama o gunlerde yırtınanlar bugun nedense sesı solugu cıkmaz oldu lar..akp bas ortusuyle alakalı ne yaptı ta bas ortusu sorunu cozuldu. sorun yıne sorun ama ne hıkmetse bızım cok dındar okuma heveslı bacılarımız bas ortusuyle okula gırenmıyoz dıye feryat eden kızlarımız kayboldu.nerye gıttıler bunlar.sorun cozuldumu hayr.ama tamamen sıyası eylemlerle tıpkı bas bakanları ıgıbı magduru oynamaya calısıyorlardı.akp kadın kollarının veya mıllı nızamın kadın kollarıyla ortaklasa yapılan kıskırtmalar kayboldu neden ıstedıkler aradıkları basbakan geldı de ondan.bas ortusu ne oldu.cozulmedı halen duruyor.sıyası rant elde etmek ıcın ellerınde koz halen duruyor.mhp kzu ellerınden lmak ıcın gelın cozelım dıyınce mhp yı kazıklamaya calısan da akp nın ta kendısı dır.gelın yok kanununsa falanca madeyı kaldıralım ılerde sorun olarak karsımıza scıkmasın dedıklerınde once ok sonrada NESRIN TOP KAPI gıbı kıvırdılar.
Kullanıcı avatarı
cetin
Arasıra Gelenlerden
Arasıra Gelenlerden

Görüşleriniz

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyenler: Kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir